Een zalige wrap die je als lunch kunt eten, maar ook als hapje op een feestje als je hem in plakken snijdt. Ik heb hier 2 variaties gemaakt met kipfilet en salami, maar je kunt ook andere variaties maken zoals met zalm. Super simpel om te maken, hooguit 6 minuten en ideaal om mee te nemen naar je werk/school.

Liefs Ursie

Wrap met rucola en verse bieslook roomkaas (2 personen)

  • 4 wraps (medium of gewoon)
  • 1/4 zakje rucola sla
  • 100 gr roomkaas
  • flinke strengel bieslook
  • 1 tl knoflookpoeder
  • 4 plakjes salami
  • 4 plakjes kipfilet

Knip of snijd bieslook in stukjes en meng dit met de roomkaas en knoflookpoeder. Smeer de wraps in met de roomkaas, leg hier de rucola op en dan de plakjes kip of salami en rol hem op. Als je het mee wilt nemen of vast voor een feestje klaar wilt zetten, doe er dan een stuk plastic folie overheen en leg in de koelkast, dan kun je het ook makkelijker in stukjes snijden als je dat wilt. Dus geniet tijdens je lunch thuis, werk of school, snelle avondmaaltijd of op een feestje.

Eet smakelijk.