Genieten als lunch van een heerlijke gevulde maaltijd (een keer een makkelijke avondmaal kan ook) met verschillende ingrediënten en heerlijke groentes. Voor meerdere personen verdubbel je gewoon in ingrediënten.
Liefs Ursie
Brood met worst, ui, champignons, witte bonen en ei (2 personen)
- 4 bruine geroosterde broodjes
- 4 smalle worstjes (bijv. chipolata worstjes)
- 1 rode ui
- half bakje champignons
- 8 snoeptomaatjes
- witte bonen in tomatensaus, klein potje
- 4 plakjes bacon of ontbijtspek (meer mag altijd)
- 2 eieren
- zout en peper
Verwarm als eerste het blikje witte bonen in tomatensaus op in een steelpannetje op laag vuur. Snijd de uien in ringen en de champignons en stukjes. Neem dan een grote platte koekenpan en doe hier 4 el olie in en bak de worstjes in een paar minuten. Doe daar op de helft van de baktijd de bacon bij en en voeg als de bacon gaar is de champignons en uien toe met peper en zout en bak een paar minuten. Bak nu de 2 eieren met 2 el olie in een andere pan en houdt de dooier heel als je wilt. Snijd ondertussen de tomaatjes in 4e. Als de eieren klaar zijn leg je de geroosterde broodjes op een bord en serveer de witte bonen, worstjes, bacon, champignons, ui en tomaatjes erbij en geniet van dit overheerlijke recept.
Eet smakelijk.