Back to Top

Ursie

makkelijke en gezonde recepten

  • Twee kookboeken met makkelijke,
  • gezonde recepten, incl. natuurfoto`s.
  • Te koop 👉 webshop of klik op plaatje

Dubbel Genieten Budget

Hardcover kookboek "Dubbel Genieten Budget" met ruim 60 makkelijke en gezonde recepten, inclusief foto's van de natuur gemaakt door de keuken van Ursie en de luie fotograaf.

Een uniek concept! Namelijk een kookboek met ovenschotels, salades, wraps, soepen, pasta's, vegetarische en koolhydraatarme recepten en heerlijke snacks, inclusief foto's van de natuur waardoor het ook een boek is om op de bank door te bladeren, dubbel genieten dus... I.v.m 2 jarig bestaan verzenden wij de boeken in Nederland GRATIS van febr t/m april 2022. *Vink afhalen (in Obdam) aan en we versturen de boeken gratis. 

€17.95
(Incl. 9% btw)

Dubbel Genieten

Hardcover kookboek "Dubbel Genieten" met ruim 50 makkelijke en gezonde recepten, inclusief foto's van de natuur gemaakt door de keuken van Ursie en de luie fotograaf.

Een uniek concept! Namelijk een kookboek met ovenschotels, salades, wraps, pasta's, vegetarische en koolhydraatarme recepten en heerlijke snacks, inclusief foto's van de natuur waardoor het ook een boek is om op de bank door te bladeren, dubbel genieten dus... I.v.m 2 jarig bestaan verzenden wij de boeken in Nederland GRATIS van febr t/m april 2022. *Vink afhalen (in Obdam) aan en we versturen de boeken gratis. 

€17.95
(Incl. 9% btw)